Update dinsdag 24 maart

Update dinsdag 24 maart

[24-03-2020; 19.10]

Vandaag 299 salades geleverd aan het OLVG. Was een gekkenhuis was het, maar zo leuk om te doen!! Wederom veel superlieve en positieve reacties, dus morgen zeker weer. Ondertussen ook in gesprek met de COVID-19 afdeling van het Flevoziekenhuis in Almere, dus hopelijk kunnen ze daar binnenkort ook genieten van onze salades.

Janwillem is vandaag druk in de weer geweest om ook de Bijlmer weer operationeel te krijgen. Morgen komen verse ingredi├źnten binnen en worden nieuwe dressings gemaakt, zodat hij daar vanaf donderdag ook weer aan de slag kan. Voor donderdag staat er een grote productie van 400 salades voor de 10 vestigingen van daklozen opvang De Regenboog gepland en vrijdag gaan we 200 salades produceren voor de Flora Kokjes in Amsterdam Noord. Stichting De Flora Kokjes zet zich in voor de kinderen van minima in Amsterdam Noord. Deze gezinnen zijn voor een groot deel van hun voedselvoorziening afhankelijken de Voedselbank, maar door de corona-crisis is de beschikbaarheid van eten via de Voedselbank aan het opdrogen. Vandaar dat wij heb komend weekend blij gaan maken met overheerlijke en gezonde salades.

Zoals je kan lezen gaat het nu hard met de salades. Om hiermee door te kunnen gaan hebben we dus meer donaties nodig. Dus vertel vooral door waar we mee bezig zijn, zodat we de komende tijd nog meer mensen blij kunnen maken.

Groet, Jasper